06 12 96 96 96

Gallagher M5000i Schrikdraadapparaat Lichtnet

2.299,00

  • Geschikt voor meervoudige draadafrasteringen tot 100 km
  • Een intelligent afrasteringssysteem dat u in één oogopslag informatie geeft over afrasteringen, zodat u onmiddellijk op de hoogte bent van eventuele problemen.
  • Controleer de status van uw afrastering en bedien uw schrikdraadapparaat vanaf een handige locatie, met het externe scherm
  • In combinatie met de optionele i-series Wifi Gatewaymodule ontvangt u bij stroomuitval een bericht op uw smartphone.

Beschrijving

De M5000i is de unieke krachtpatser op de markt, die geschikt is voor meerdraadse afrasteringen tot maar liefst 100 km! De M5000i is voorzien van adaptive control. Elk gewoon schrikdraadapparaat kent een constante ladingsenergie. De M5000i daarentegen voert het afgegeven vermogen op naarmate de afrastering meer wordt belast door kortsluiting. Zelfs bij een extreme belasting van 60 Ohm blijft uw afrastering 100% betrouwbaar. Constateert u stroomverlies, dan schakelt u de afrastering uit en kunt de fout snel repareren. Gebruikt u de afstandsbediening? (Deze is optioneel verkrijgbaar). Dan schakelt u de gehele afrastering of enkel de zone (indien u gebruik maakt van afrasteringsmonitoren) ter plekke uit. Minder kans op uitbraak van uw dieren dus! Uniek voor de i Series is de externe display die u plaatst op de plek waar u wilt, tot een afstand van *50 meter van het schrikdraadapparaat zelf. Hier kunt u de status van uw afrastering aflezen en uw apparaat bedienen. (* Standaard 3 meter kabel bijgeleverd) Bij stroomverlies, als gevolg van bijvoorbeeld een tak tegen uw afrastering of vandalisme, ziet u dit terug op de display. De Gallagher M5000i is uit te breiden met diverse i Series accessoires, zoals een i Series afstandsbediening, een i Series alarmsysteem, flitslamp, afrasteringsmonitor(en) en een WIFI module met een handige app voor uw smartphone! Zo kunt u overal uw afrastering in de gaten houden.

 

Goed alternatief voor de Gallagher Mr5000 en Gallagher Mr2500 Schrikdraadapparaat!

Specificaties:

– Maximale uitgangsspanning (V): 9000
– Ladingsenergie (J): 19
– Maximale inpuls- energie (J): 15
– Aantal aardpennen benodigd: 8 x 2 m
– Zonder begroeiing (km) (advies): 100
– Lichte begroeiing (km) (advies): 60
– Veel begroeiing (km) (advies): 26
– Raster oppervlakte (ha) (advies): 160